bill pise nowe pesmce :)

Go down

bill pise nowe pesmce :) Empty bill pise nowe pesmce :)

Порука  kaulitz-girl Admin on Fri Jul 11, 2008 8:00 pm

BILL PISE NEW SONGS

Odmah posle operacije gasnih žica, frontmen trenutno najuspešnijeg nemaèkog benda poèeo je da radi na novom albumu Tokio Hotela. Dani pre i posle operacije glasnih žica bili su najteži deo života za pevaèa Tokio Hotela, Billa Kaulitza (18).

Ali sada, kada je sve to dobro prošlo, pokazalo je i izvesne dobre rezultate: Pevaè je u tom periodu zahvaljujuæi tišini u kojoj je morao da bude iz medicinskih razloga pisao skoro jednu pesmu dnevno. Od tada, Bill svakoga dana radi na novim pesmama. "Bill me èesto poseæuje sa novim idejama", potvrðuje menadžer benda, David Jost za BZ. Kako saznajemo, izgleda da ga dosta putovanja inspiriše. (SAD, Španija, Francuska)

"Kada ste u inostranstvu, obièno ne stignete da završite pesme, ali vas u svakom sluèaju sve to dosta iinspiriše. Uvek treba iskoristiti taj oseæaj i ostvariti što više ideja", kaže Jost.

Bill zapisuje pesme na papirima u hotelu, u svom mobilnom ili na svom lap-topu. Tako da je veæ dosta materijala za treæi album prikupljeno. I jedna stvar je sigurna: "Bill nastavlja da peva i piše na nemaèkom. To nije problem fanovima iz ostalih zemalja", objavljuje Jost. "Glavnir azlog svega ovoga je što fanovi zaista žele da se približe kroz pesme Billu i njegovom identitetu. Zato žele da Bill piše i peva na nemaèkom, uèe nemaèki da bi razumele reèi i više vole kada Bill na koncertima peva na nemaèkom".

_________________
bill pise nowe pesmce :) 9u3gav
Runing through the monsoon - beyond the world
Beyond the world Til' the end of time
Where the rain won't hurt Fighting the storm
Into the blue And when I lose myself I think of you
Together we'll be running somewhere new
Through the monsoon Just me and you
kaulitz-girl Admin
kaulitz-girl Admin
Admin

Број порука : 82
Join date : 20.06.2008
Age : 26
Локација : Sa Billom u kontejnjer :)

Погледај профил корисника http://th4ewerthebest.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму